Un italian drogat a ucis un tânăr român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un italian, M.D., al cărui nume carabinierii au refuzat să îl dezvăluie, a accidentat mortal un tânăr român. Italianul se face vinovat de uciderea tânărului Petru Işfănuţ (25 ani,

Un italian, M.D., al cărui nume carabinierii au refuzat să îl dezvăluie, a accidentat mortal un tânăr român. Italianul se face vinovat de uciderea tânărului Petru Işfănuţ (25 ani, din judeţul Caraş-Severin). Românul trăia în Italia de patru ani, iar în timpul accidentului era pe marginea şoselei şi se pare că italianul, aflat sub influenţa drogurilor, nu l-a văzut.

Accidentul s-a petrecut la Melfi (Regiunea Basilicata, sudul Italiei) în noaptea de 6 spre 7 august. Împreună cu italianul mai era în maşină un alt tânăr cercetat în stare de libertate pentru neacordarea primului ajutor.

Nu se ştie încă ce pedeapsă va primi italianul, dar Carabinierii din Melfi au declarat pentru "Adevărul" că procesul va începe foarte curând. El a fost arestat şi este momentan în arest domiciliar, acuzat de ucidere din cuplă, neacordarea primului ajutor şi conducere sub influenţa drogurilor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite