Fost primar italian, condamnat pentru violarea unei prostituate românce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost primar al localităţii Rovato, Brescia, pe nume Roberto Manenti, a fost condamnat marţi de judecătorii din Verona  la şase ani de închisoare pentru violarea unei prostituate de

Un fost primar al localităţii Rovato, Brescia, pe nume Roberto Manenti, a fost condamnat marţi de judecătorii din Verona  la şase ani de închisoare pentru violarea unei prostituate de origine română.
 
Episodul s-a petrecut în urmă cu 10 ani. Prostituata, care la vremea respectivă avea 19 ani, i-a recunoscut poza primarului într-un ziar local din Brescia şi le-a povestit poliţiştilor că Manenti era unul dintre cei care o violaseră, împreună cu proxeneţii săi.
 
Dosarul a rămas închis mai mulţi ani, până când, în anul 2006, Procuratura a cerut arhivarea acestuia. Judecătorul care se ocupa a de ancheta preliminară a cerut noi cercetări.

În urma acestora a rezultat procesul, precum şi sentinţa de zilele trecute.

Roberto Manenti, membru al partidului de extremă dreaptă Liga Nordului, era recunoscut în  perioada în care a fost primar al oraşului Rovato, pentru eforturile pe care le depunea pentru combatrerea prostituţiei şi a imigraţiei ilegale.




Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite