Padova: O balerină româncă s-a sinucis la câteva zile după ce iubitul ei s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O balerină româncă, în vârstă de 31 de ani, s-a sinucis la câteva zile după ce iubitul ei s-a spânzurat de o grindă, în depozitul cafenelei pe care o gestiona. Incidentul a avut loc la Vigonza, în nord-estul Italiei.

Duminică, 14 noiembrie, la Vigonza, trupul neînsufleţiti al lui Gianluca Zaghetto a fost descoperit de prietenii lui care îl căutau de câteva zile, relatează adevarul.it.

Potrivit anchetei poliţiştilor, bărbatul de 36 de ani, patronul cafenelei, a tăiat firul de la antenna televizorului şi s-a spânzurat de o grindă a depozitului localului în care a fost găsit. Deşi nu a lăsat niciun mesaj, familia lui e convinsă că gestul său disperat este rezultatul despărţirii de iubita lui, Maria Estera Costantinescu, în vârstă de 31 de ani, informează “Il Mattino di Padova”.

Şi-a luat viaţa în ziua îmormântării ibitului ei

La câteva zile după ce cazul a ajuns pe primele pagini ale ziarelor din regiunea Padova, românca a fost descoperită, joi, fără viaţă, cu un fir electric înfăşurat în jurul gâtului. Estera s-a sinucis chiar în ziua înmormântării lui Gianluca, iar lângă corpul ei a fost găsit ziarul “Gazzettino” în care era publicată fotografia italianului şi detalii despre gestul său sinucigaş.

În camera în care a fost descoperită femeia, anchetatorii au găsit un bilet de avion pentru România şi o valiză. Estera intenţiona să plece în România chiar ieri. Prietenul care ar fi trebuit să o conducă la aeroport a fost el care i-a descoperit cadavrul.

Sinuciderea, prima ipoteză a anchetatorilor

Şeful echipei de anchetatori, Massimo Andreozzi, a precizat că sinuciderea a fost prima ipoteză luată în calcul de poliţişti. Românca s-a spânzurat cu un fir de la veioză, care nu a suportat greutatea corpului şi care s-a rupt. Era, însă prea târziu pentru Estera, despre care medicii legişti spun că “probabil a băut alcool şi a înghiţit nişte pastille înainte”, informează “Corriere della Sera”.

"Desigur, asupra corpului este în curs o autopsie, deci aşteptăm de la medicii legişti confirmarea că este vorba de o sinucidere. Dar şi sora româncei, şi colegele, ne-au confirmat faptul că tânăra era devastată psihic”, a declarat Andreozzi.

Despărţiri şi împăcări repetate, urmate de două suiciduri

Massimo Andreozzi a dezminţit informaţia aparută în presa locală, conform căreia cei doi nu se mai vedeau de un an de zile. "S-au despărtit de mai multe ori, se certau apoi se împăcau din nou", a declarat agentul de poliţie.

“Padova 24 ore” a vorbit cu prietenii tinerei, care au confirmat faptul că Estera "avea remuşcări cu privire la moartea fostului iubit şi se întreba mereu ce va face acum, că a rămas singură".

“Mă simt vinovată, plec o perioadă de aici, nu mai pot sta”, a spus prietenilor Estera, cu puţin timp înainte să-şi curme viaţa.

Prieteni au declarat, dupa tragicul deznodământ: "sfârşitul teribil al amândurora a fost ultima dovada reciprocă a dragostei lor".

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite