Italia: Un român a ucis un medic de 91 de ani care s-a amestecat între el şi fosta lui iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A pornit cu gândul să-şi recâştige fosta iubită, dar a ajuns să-l ucidă pe bătrânul în casa căruia locuia femeia şi să încerce să se spânzure cu şireturile de la pantofi. Este vorba de un român de 24 de ani, din regiunea Abruzzo, care a sfârşit în spatele gratiilor.

Ioan Damir, rezident la Casalanguida (provincia Chieti, regiunea Abruzzo), a fost reţinut, joi, de carabinieri pentru uciderea lui Paolo Abbruzzese, un medic în vârstă de 91 de ani, care locuia la Chieti, informează adevarul.it.

Propunere de împăcare cu inel de logodnă şi... foarfecă

Românul era hotărât să reia relaţia cu fosta sa iubită, Valentina (28 de ani), şi a pornit, joi, către casa în care locuia femeia şi unde muncea ca îngrijitoare pentru bătrânul medic. Ioan avea în buzunar un inel de logodnă, pentru eventualitatea în care tânăra acceptă propunerea lui de reîmpăcare, şi o foarfecă, în cazul în care planul lui nu iese aşa cum îl imaginase.

În acea zi, Valentina tocmai ieşea din casă pentru ora de condus, fiind hotărâtă să obţină permisul auto. La plecare, l-a zărit pe Ioan care a rugat-o să-l sune când revine acasă. Însă, tânăra nu l-a cautat, ci s-a pregătit pentru întâlnirea cu noul ei iubit, stabilită chiar în faţa casei unde muncea Valentina. Când a venit ora întâlnirii, românca a ieşit temătoare din casă, sperând să nu fie Ioan prin preajmă.

"Trebuie să murim împreună!"

Nici nu a deschis bine uşa locuinţei, că bărbatul şi-a făcut apariţia, hotărât să se împace cu tânăra îngrijitoare, cu orice preţ, relatează Prima Da Noi. Cunoscându-i firea violentă, Valentina tărăgănează discuţia, dar este nevoită, într-un final, să-l refuze. Ioan se înfurie, o trânteşte de fereastră şi începe să urle: "Trebuie să murim împreună!".

Valentina îşi dă seama că nu poate scăpa de bărbat refuzându-l, aşa că acceptă să plece cu el. Ioan iese primul din casă, iar Valentina se preface că-l urmează şi încearcă să închidă uşa repede în urma lui. Dar nu reuşeşte, iar românul năvăleşte şi mai înfuriat în casă.

Citeşte pe adevarul.it continuarea!

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite