Italia: “Vitejiile” românilor de început de an, numeroşi arestaţi şi răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici în preajma acestui Revelion nu au lipsit scandalurile cu protagonişti români, pe fondul consumului de alcool. Poliţia a deschis mai multe dosare penale.

Pe 31 decembrie, un conaţional a luat la palme o infirmieră la Grosseto (centru), informează "Maremma News". Românul fusese dus la Urgenţe la spitalul Misericordia pentru că se afla în stare avansată de ebrietate. În loc să arate recunoştinţă, românul a sărit la bătaie la personalul medical.

Citeşte şi:
Tensiuni între Italia şi Elveţia pentru un român arestat la vamă

Au călătorit 2.500 de kilometri pentru ca fiul lor să se nască în Italia

Intervenţia carabienierilor a dezvăluit şi faptul că românul era dat în urmărire internaţională pentru că are de executat doi ani de închisoare în România. Motivul condamnării pare că este neplata pensiei alimentare.

Bătaie între români şi moldoveni

În dimineaţa zilei de 1 ianuarie un grup de români şi un altul de cetăţeni moldoveni s-au luat la bătaie în centrul oraşului Rimini.

Unul dintre "combatanţi" a ajuns în spital cu o mână fracturată şi cu faţa tumefată, informează "Il Corriere di Romagna".

Vasile Marius Nanău (33 de ani) a fost arestat după ce în timpul verificărilor carabinierilor legate de incident a devenit violent. Oamenii legii au mai deschis alte patru dosare penale.

Află care au fost celelalte incidente în care au fost implicaţi românii din Italia, în preajma Anului Nou

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite