Un român a intrat cu maşina într-o o casă, în faţa sediului poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român s-a izbit violent cu maşina de o casă, acum două zile, exact în faţa sediului poliţiei stradale din localitatea Ponte a Poppi (la 100 de km nord de Perugia). Dar în spatele

Un român s-a izbit violent cu maşina de o casă, acum două zile, exact în faţa sediului poliţiei stradale din localitatea Ponte a Poppi (la 100 de km nord de Perugia). Dar în spatele acestui accident, aparent banal, se ascunde o poveste care frizează absurdul. Simion P. (20 de ani) din Bacău, stabilit cu părinţii în Ponte a Poppi, s-a certat cu prietena lui, care locuia pe strada unde îşi are sediul şi poliţia. Pentru a o impresiona, el a început să treacă în viteză prin faţa casei cu maşina personală, un Wolkswagen Golf.

După câteva ture, unul dintre agenţi a coborât în stradă, l-a oprit pe român şi l-a amendat pentru conducere agresivă. Imediat după ce a băgat procesul verbal în buzunar, românul a început din nou să dea ture prin faţa casei iubitei şi, implicit, prin faţa poliţiei.

La a treia tură însă, a pierdut controlulul asupra volanului şi a intrat pe contrasens într-o curbă, după care s-a izbit violent de o casă. Maşina a luat foc şi doar intervenţia rapidă a aceluiaşi agent care l-a amendat cu puţin timp înainte i-a salvat viaţa tânărului înfocat.

Românul a suferit răni uşoare, datorită centurii de siguranţă. A fost transportat de acelaşi agent la spital pentru examene suplimentare, de unde a fost externat ieri la prânz.

Inspectorul şef, Gianluigi DePadova ne-a declarat: "Părinţii românului sunt bine integraţi în comunitatea noastră şi nu e prima oară când tânărul le face probleme. Îmi pare rău pentru ei, deoarece ieri au venit împreună cu băiatul la mine ca să-l ajutăm să conştientizeze ce a făcut.

Din păcate, comportamentul lui era în continuare arogant. Ţin să remarc conduita agentului nostru, care deşi tratat cu aroganţă de Simion, a sărit apoi în ajutorul lui şi l-a scos din maşina în flăcări".

Simion a primit o amendă de 500 de euro şi i s-a retras definitiv permisul de conducere, în urma, unei penalizări de 40 de puncte. În Italia, permisul se suspendă la adunarea a 20 de puncte de penalizare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite