Două îngrijitoare românce vor fi judecate pentru uciderea unui pensionar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două verişoare au fost trimise în judecată pentru uciderea unui pensionar italian de 79 de ani. La baza delictului ar sta o poveste legată de gelozie şi moştenirea bătrânului.

Uciderea lui Antonio Cammisa (79 de ani) în aprilie 2010 a fost urmărită cu mare atenţie de către presa din Peninsulă mai ales pentru scenariul inedit al delictului., scrie Adevarul.it.

În casa bătrânului din Ururi (200 de kilometri nord-est de Napoli) locuiau două verişoare românce, Alina Tinu (26 de ani) şi Magdalena Stoica (32 de ani). Camissa promisese uneia dintre ele că o ia de nevastă, dar făcea avanasuri şi celeilalte.

Situaţia a degenerat până în punctul în care bătrânul s-a ales cu nouă lovituri de cuţit, din care una primită în spate i-a fost fatală. Pentru moment nu este clar rolul pe care l-au avut cele două românce în delict întrucât Magdalena a refuzat să facă orice declaraţie, iar Alina susţine că este nevinovată.

Procesul va începe pe 17 februarie şi pe lângă acuzaţiile legate de uciderea bătrânului se va lua în consideraţie încercarea celor două femei de a ascunde delictul. Iniţial verişoarele au susţinut că bătrânul a fost ucis de patru bărbaţi mascaţi care au intrat peste ele în casă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite