Închisoare pentru exploatatorii româncei, victimă a traficului de carne vie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a trăit sub teroare câteva luni
Femeia a trăit sub teroare câteva luni

O pedeapsă de 14 ani şi patru luni, respectiv nouă ani şi patru luni a fost dată pentru exploatatorii Marinelei Ioana Chio. Tribunalul din Catania i-a găsit vinovaţi la mai multe capete de acuzare: sechestrare de persoană, viol, violenţă sexuală în grup, sclavie şi obligarea la prostituţie.

Tânăra din Piatra Neamţ, România, a venit în Italia în anul 2008, în urma unei oferte de muncă din ziar, pentru a-şi putea întreţine cei doi copii şi a-şi achita datoriile. A ajuns în Sicilia unde i s-a oferit postul de chelneriţă într-un local, în zona Ramacca, al cărui proprietar este Giuseppe Donato.

Acolo i s-au luat toate actele de către Roberto Sardo şi Giovanni Adero, judecaţi în alt dosar. Femeia şi-a dat seama că a ajuns pe mâna unei reţele de traficanţi de carne vie. Nu s-a resemnat şi a încearcat să le ţină piept. Însă a fost închisă în toalete insalubre, legată, bătută.

În cele din urmă ajunge să se prostitueze, constrânsă fiind de tratamentul aplicat. A încercat în nenumărate rânduri să găsească ajutor, însă abia la data de 22 ianuarie 2009 reuşeşte să fugă. Un român o ajută să facă denunţ la poliţie.

Citeşte AICI despre cum a luat sfârşit coşmarul femeii

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite