Mama lui Giuliano Stroe: ¨De la Pro Tv m-au drăcuit, da nu stiau că îi aud¨

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giuliano Stroe la ¨Happy Hour¨ la Pro Tv
Giuliano Stroe la ¨Happy Hour¨ la Pro Tv

Iulian Stroe, tatăl lui Giuliano Stroe, susţine că atât el cât şi copiii săi au fost trataţi foarte rău de producătorii emisiunii ¨Happy Hour¨ de la Pro TV. Contactat telefonic de către Adevarul.it, Iulian Stroe şi-a exprimat nemulţumirea faţă de felul în care s-au comportat Cătălin Măruţă şi producătorii emisiunii cu familia sa.

¨M-au şi drăcuit dar nu ştiau că îi aud¨

Ileana Stroe, soţia lui iulian susţine că în timpul unei convorbiri prin intermediul Skype, a reuşit să audă ce se discuta între realizatorii emeisiunii, fără ca aceştia să îşi dea seama de acest lucru. ¨Am auzit pe cineva cum îi spunea lui Măruţă să nu îi ia pulsul lui Giuliano pentru că ar putea să aibă probleme după aceea. Apoi am auzit pe cineva care a spus ˝Dă-o dracu ca nu ea trebuie să ne vadă pe noi. Noi trebuie să o vedem pe ea˝. Era o problemă de conexiune şi nu funcţiona camera web. Ei nu ştiau că eu îi aud¨ a declarat Ileana.


Iulian Stroe este convins că prăjitura pe care au mâncat-o cei doi copii înainte de emisiune era stricată. Bărbatul a spus că Giuliano nu are o dietă aparte şi că mănâncă normal. ¨Îi place cărniţa la grătar, laptele, ouăle şi cel mai mult îi plac salatele. Doar ciorba nu o manancă. Dacă are fasole, adună fasolea din ciorbă şi zeama nu o las㨠a declarat Iulian.


Tatăl ¨Micului Hercule¨ susţine că cei doi copii au fost bolnavi trei zile după ce au mâncat prăjitura oferită în culisele emisiunii, vomitând în continuu şi au având diaree. Întrebat ce anume a mâncat Giuliano înainte de emisiune, tatăl acestuia a declarat: ¨A mâncat nişte spaghete şi o bucată de carne de porc la grătar. Ceea ce mănâncă de obicei¨.

Citeşte aici întreaga declaraţie a lui Iulian Stroe

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite