Iată găinăriile românilor din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Găinăriile din Italia au fost prezentate din presa din Peninsulă
Găinăriile din Italia au fost prezentate din presa din Peninsulă

Presa din Peninsulă a raportat şi în ultimele două sătptămâni o serie de fapte ilegale mai mult sua mai puţin ciudate, comise de români. Nu au lipsit bătăile în grup, hoţii prinşi din propria neatenţie şi prostie şi abuzurile asupra homosexualilor şi a propriilor familii.

Şase români s-au bătut din cauza unei femei

Şase români cu vârste cuprinse între 19 şi 28 de ani au fost arestaţi astăzi la Napoli. Aceştia nu au documente legale de şedere pe teritoriul Italiei.
Carabinierii au intervenit pentru a despărţi două grupuri care s-au luat la bătaie din cauza unei femei. Unul din români i-a adresat acesteia cuvinte jignitoare şi aşa a început cearta, care a degenerat într-o bătaie.
Doi dintre cei implicaţi în altercaţie au fost răniţi şi necesită îngrijiri medicale, de cel puţin trei-patru zile. Aceştia se află la spitalul Apicella.
Pentru toţi cei şase români urmează să fie emise mandate de expulzare de pe teritoriul Italiei.

Un hoţ român a fugit fără acte şi fără banii furaţi

Poliţia a fost chemată de un bărbat din Via Gorizia (Modena), care reclama faptul că în garajul său se află intruşi. Oamenii legii au ajuns la faţa locului, dar hoţii au fugit cu maşina. După o urmărire de câteva minute, hoţii au abandonat maşina, continuându-şi fuga.
În interiorul autovehiculuilui poliţiştii au descoperit actele de identitate ale unei persoane de cetăţenie română. Mai mult decât atât, au fost găsite monede şi un recipient asemănător cu cele utilizate la maşinile de jocuri electronice.


Poliţia are deja numeroase date pentru a îi prinde în cel mai scurt timp pe hoţi, dintre care, unul este român.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite