VIDEO Ce mai face Florin Răducioiu în Italia?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sky Italia l-a găsit pe Florin Răducioiu la Brescia şi vrea să-l ajute să-şi găsească ceva de muncă. Vezi aici CV-ul pregătit de Sky şi reportajul despre jucătorul român.

Sky Italia îl numeşte pe Răducioiu „singurul fotbalist care a jucat şi care a marcat în Serie A, Liga A (fosta Divizie A), Premier League, Bundesliga e Ligue 1".

Prezentul însă nu pare recunoscător pentru performanţa atinsă de jucătorul român. El a ajuns subiectul unei emisiuni de pe Sky Italia care se ocupă de vedetele uitate.

Răducioiu este acum şi cetăţean italian şi locuieşte la Brescia, "oraşul care i-a dat dragostea". De curând a obţinut libretul de antrenor şi îşi caută o echipă, în Italia sau în altă parte.

Vezi VIDEO pe adevarul.it

Jurnaliştii de la Sky i-au făcut românului un Curriculum Vitae ca pentru orice şomer care caută un loc de muncă respectabil. În CV se poate citi că fosta vedetă a jucat la: Dinamo Bucureşti, Bari, Verona, Brescia, AC Milan, Espanyol, West Ham şi la Stockholm.

Chiar dacă a avut o carieră de invidiat, jucătorul a fost ţinta ironiilor atât în România cât şi în Italia. În ţară a fost ridiculizat pentru „dificutatea" cu care vorbea română la câteva luni după ce plecase în Italia.

În Italia în schimb a fost pentru mai mult timp în atenţia trupei de comici „Gialappa's", care îl ironizau pentru ratări.

„Aş vrea să le trimit un DVD celor de la Gialappa's şi cu golurile pe care le-am marcat, ei au dat tot timpul doar ratările", a comentat apropo de ironii, Răducioiu.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite