Vatican: extratereştrii există

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre reprezentanţii oficiali ai Bisericii Catolice a declarat că nu este exclusă posibilitatea să existe şi alte planete cu viaţă inteligentă.

După ce ultimele studii asupra ale Bibliei au scos la iveală posibilitatea ca textul originar al Genezei să fi fost interpretat gresit, unul dintre reprezentanţii oficiali ai Vaticanului a declarat că viaţa extraterestră este plauzibilă.

Directorul Observatorului Vaticanului, Jose Funes a declarat că ¨întrebările despre originea vieţii şi despre prezenţa acesteia şi pe alte planete în afară de Terra, merită luate în considerare¨. Jose Funes este directorul general al Observatorului Astronomic al Vaticanului. Centrul de observare spaţială beneficiază de unul dintre cele mai performante telescoape din lume.

Afirmaţia lui Jose Funes vine la scurt timp după ce cercetătorii textului iniţial al Bibliei au declarat că ¨Geneza¨ a fost interpretată greşit. Astfel, noua interpretare a textului ar fi că Dumnezeu nu a creeat cerul şi pământul, ci le-a despărţit unul de altul. Această ipoteză a lansat noi teorii din partea oamenilor de ştiinţă care afirmă că există posibilitatea ca o formă de viaţă superioară să fi venit pe Terra şi să fi creat atmosfera, facilitând astfel dezvoltarea vieţii.

Află pe adevarul.it ce crede Funes că s-ar întâmpla dacă am întâlni extratereştrii

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite