O ex-prostituată vinde un copil unei familii de ţigani pentru 500 de Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu de ţigani, Mariana Lucan-Bradu şi Ion Lucan, în vârstă de 38 şi respectiv 33 de ani, au plătit 500 de euro pentru a cumpăra un copil destinat cerşetoriei. În urmă cu şase

Un cuplu de ţigani, Mariana Lucan-Bradu şi Ion Lucan, în vârstă de 38 şi respectiv 33 de ani, au plătit 500 de euro pentru a cumpăra un copil destinat cerşetoriei. În urmă cu şase luni, Narcisa Nicolae, o fostă prostituată în vârstă de 20 de ani, a dat naştere unui copil la Spitalul Niguarda din Milano.

Ea hotărâse înainte de naştere, ca micuţul să fie vândut întrucât rămăsese însărcinată în urma unor abuzuri sexuale.Mama biologică s-a înregistrat în evidenţa spitalului cu datele viitoarei mămici, Mariana Lucan Bradu. Cazul a fost descoperit din cauza neconcordanţei dintre vârsta declarată în acte de Narcisa Nicolae şi cea reală.

Poveste de acum şase luni

Cazul a fost descoperit în urma unei acţiuni a poliţiei demarate în noiembrie 2007. Ex-prostituata a fost expulzată în anul 2006, însă a revenit la Milano la scurt timp. A locuit în tabăra de romi Bovisasca, iar apoi s-a mutat într-o altă tabără, la Bisceglie (vest de Milano) unde a şi fost arestată.

Deşi episodul s-a petrecut cu şase luni în urmă, a ieşit la iveală şi pe fundalul tensiunilor din ultima perioadă legate de ţigani. În prezent toţi cei implicaţi au fost reţinuţi la închisoarea San Vittore în Milano şi riscă 15 ani de pedeapsă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite