La consulatul din Milano, programările prin telefon se vor desfiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După inaugurarea Consulatului de la Torino, i-a venit rândul celui de la Milano să-şi arate noua faţă. Acesta a fost deschis pentru public acum 16 ani, însă abia anul acesta a găzduit

După inaugurarea Consulatului de la Torino, i-a venit rândul celui de la Milano să-şi arate noua faţă. Acesta a fost deschis pentru public acum 16 ani, însă abia anul acesta a găzduit prima petrecere "cu uşile deschise" pentru comunitatea românească.

Duminică, 2 martie, a fost sărbătorit Mărţişorul, ocazie cu care consulul României la Milano, Tiberiu Mugurel Dinu, le-a arătat celor prezenţi schimbările făcute în ultimele şase luni. Astfel, am putut constata că acele cozi din stradă, care au creat până acum României o imagine de lumea a treia, au fost mutate într-o sală de aşteptare.

Parterul a fost renovat şi a fost creat un spaţiu expoziţional, care va fi pus la dispoziţie firmelor româneşti în mod gratuit. Consulul ne-a spus că "programările prin telefon" vor fi desfiinţate, astfel încât cei ce apelează la serviciile consulare îşi vor putea rezolva problema într-o singură zi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite