A căzut de la etajul şi a murit în prima zi de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emil Lupu, 43 de ani, a căzut de la etajul doi al unei clădiri de pe strada Elba, în cartierul Santa Rita, din Torino. Miercuri era prima sa zi de muncă şi lucra ca muncitor angajat cu contract

Emil Lupu, 43 de ani, a căzut de la etajul doi al unei clădiri de pe strada Elba, în cartierul Santa Rita, din Torino. Miercuri era prima sa zi de muncă şi lucra ca muncitor angajat cu contract la firma Gruppo Imprese G.C.B., din Collegno, după ce muncise ani de zile la negru în construcţii.

Împreună cu un coleg de muncă, Emil renova un apartament şi a instalat un scripete pe balconul acestuia. Desprinderea scripetelui a antrenat în cădere şi muncitorul român.

Personalul medical de pe ambulanţa sosită la faţa locului nu a mai putu face nimic pentru salvarea lui Emil. Românul, originar din Iveşti (Galaţi), se afla la Torino cu fratele şi cu unul dintre fiii săi. În România mai avea încă patru copii.

Acesta este unul dintre numeroasele accidente de muncă din şantierele de construcţii şi are loc chiar înainte de „Ziua Victimelor Muncii”, care va fi sărbătorită duminică în toate provinciile Italiei de către Asociaţia Mutilaţilor şi Invalizilor la Locul de Muncă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite