În cazul "Rus", se clatină acuzaţia de viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul de pe lângă Tribunalul din Roma, Maria Monteleone, a încheiat audierile în cazul "Rus". Ioan Rus a fost arestat în apropierea gării La Storta din Roma, în seara de 17 aprilie sub

Procurorul de pe lângă Tribunalul din Roma, Maria Monteleone, a încheiat audierile în cazul "Rus". Ioan Rus a fost arestat în apropierea gării La Storta din Roma, în seara de 17 aprilie sub acuzaţia de viol, vătămare corporală şi sechestru de persoană. Au fost audiaţi cei doi martori care au anunţat carabinierii (Massimo Crepas şi Bruno Musci), rudele soţiei lui Ioan Rus, precum şi victima, o studentă din Lesotho, S.M (31 ani).

Cu toate că raportul iniţial al carabinierilor descria un act de violenţă sexuală completă, mărturia victimei clatină acuzaţia de viol. Surse din interiorul tribunalului ne-au confirmat că S.M, cu ajutorul unui traducător, a declarat că actul sexual nu a fost completat pentru că Rus nu a avut erecţie. Miercuri, 14 mai Ioan Rus va fi interogatat pentru prima dată de la arestare. Românul susţine că în 1998 a fost internat pentru pierderi de memorie la Târnăveni (judeţul Mureş), lucru care l-a determinat pe avocatul său, Francesco Pettinari să ceară o expertiză psihiatrică.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite