Roma: Trei români s-au dat drept carabinieri şi au năpustit peste doi conaţionali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Carabinierii! Deschideţi!" - astfel au prădat trei români o locuinţă din Roma. Bărbaţii de naţionalitate română au fost arestaţi în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, după ce au jefuit un apartament din zona Borghesiana, din capitala Italiei, şi i-au bătut cu bâte şi bare metalice pe proprietarii locuinţei.

Cu peruci şi glugi pe cap, trei bărbaţi au intrat peste doi români, soţ şi soţie, după ce s-au dat drept carabinieri, informează "Il Tempo".

Proprietarul, un român măcelar în vârstă de 39 de ani, a deschis uşa locuinţei sale din Borghesiana (Roma), sâmbătă, în jurul 09.00 seara, crezând că cei care îi bat la uşă sunt, cu adevărat, carabinierii.

40 de zile de îngrijire medicală pentru victime

Spre suprinderea lui, în locul forţelor de ordine, trei bărbaţi s-au năpustit asupra lui şi a soţiei sale, o conaţională în vârstă de 41 de ani, luându-i la pumni şi la picioare şi lovindu-i cu bâte şi bare de metal. Cei trei au furat doar un telefon mobil şi au fugit cu un autoturism Fiat Punto.

După 30 de minute, adevăraţii carabinieri s-au prezentat la locul agresiunii, găsindu-i pe cei doi soţi într-o baltă de sânge. Victimele au fost duse la spital, unde medicii au stabilit că rănile lor necesită 40 de zile pentru vindecare.

Află pe adevarul.it cum au fost prinşi românii şi care este legătura lor cu proprietarul locuinţei peste care au năvălit

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite