Un carabinier a fost bătut la sânge de un român gelos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un roman de 22 de ani a fost arestat după ce a bătut măr un carabinier, "vinovat" de a fi condus-o acasă pe fosta lui prietenă, o cubaneză.

Nu mai puţin de 40 de zile de îngrijiri medicale, tibia şi peroneul rupte, faţa tumefiată. Acesta este "bilanţul" medical al unui carabinier de 28 de ani, snopit din bătaie în noaptea dintre 26 şi 27 decembrie de către Cristian Caminoc Adi (22 de ani). Episodul a avut loc la Rimini, pe coasta Adriaticii.

Citeşte şi:
VIDEO ŞOCANT: Un român a fost bătut în faţa carabinierilor

Războiul săracilor: Doi boschetari italieni au băgat un român în spital

Românul a fost orbit de gelozie când a văzut că italianul o conduce acasă pe fosta lui prietenă, o cubaneză. A intrat în casa femeii pe un geam şi a început să-l bată pe carabinier, aflat în afara orelor de program.

În afară de picioare şi pumni, românul s-a folosit de o cheie pentru încuietorile din trenuri. Caminoc este angajat al unei firme de curăţenie specializată în domeniul feroviar.

După agresiune, românul a fugit pe o bicicletă şi a fost găsit două ore mai târziu de către colegii victimei. Caminoc nu este însă la prima abatere de acest fel, informează adevarul.it.

Cu puţin timp în urmă bătuse un alt bărbat de 36 de ani pentru acelaşi motiv; se apropiase de fosta lui prietenă. Procesul va avea loc în cursul zilei de astăzi.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite