Românii au câştigat 33 de medalii la Mondialele de Karate din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 57 de sportivi din cadrul echipei naţionale a României au obţinut 33 de medalii la Campionatul Mondial de Karate din Italia, de la Lignano.

Naţionala României a cucerit 16 titluri de campioni şi alte 17 clasări pe podium, ajungând în fruntea clasamentului general la Campionatul Mondial de Karate de la Lignano. Românii i-au învins pe brazilieni şi pe italieni, care au obţinut doar şase, respectiv cinci medalii de aur.

Titlurilor mondiale dobândite de românii, li se adaugă şi nouă medalii de argint şi opt de bronz.

Competiţia din Italia a fost mai grea decât se aşteptau membrii echipei naţionale şi preşedintele Federaţiei Române de Karate WKC (FRK WKC), Liviu Crişan.

"A fost mai greu decât ne-am aşteptat. Am pierdut unele medalii de aur la probele unde eram siguri că vom câştiga, dar am cucerit altele, surprinzător. Italienii erau negri la final. Se asteptau sa iasă primii, dar Brazilia, care a venit cu o echipă foarte puternică, i-a depăşit cu o medalie de aur la total şi le-a luat şi argintul.", a spus presedintele FRK, la finalul concursului.

Competiţia desfăşurată în perioada 27-30 mai a fost cea de-a patra ediţie a Campionatelor Mondiale de Karate WUKF, informează ziare.com.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite