UPDATE Minora româncă dispărută de la Torino a fost găsită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TORINO Se numeşte Bianca, are 14 ani, părul blond şi lung, ochii verzi. Poartă aparat auditiv în ambele urechi şi locuieşte cu părinţii la Torino.

UPDATE 07.00, 5 februarie 2011
Adolescenta Bianca Taromnicu (14 ani) a fost găsită ieri în gara Centrale din Milano. Fata luase cu ea telefonul mobil, fapt care i-a permis poliţiei să o localizeze. Bianca fugise de acasă după o ceartă cu mama ei.

O adolescentă româncă de 14 ani a dispărut de miercuri seara din casa părinţilor ei de la Torino, informează adevarul.it.

Pentru moment poliţia merge pe ipoteza depărtării voluntare a Biancăi, pentru o notă mică la şcoală sau o ceartă cu părinţii.

Anchetatorii caută şi eventuale legături cu o agresiune de acum câteva zile. Fata a fost oprită pe stradă de trei tineri, dar a fost lăsată să plece după ce aceştia i-au controlat rucsacul.

Ultimul contact al familiei cu ea a avut loc miercuri la prânz, când a fost sunată pe mobil de către mama ei. Poliţia a fost alertată seara, când părinţii s-au întors de la muncă, iar Bianca nu mai era acasă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite