O bandă multietnică de hoţi a fost anihilată la Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă tineri imigranţi, originari din mai multe ţări, au fost identificaţi şi arestaţi de către carabinierii din Milano pentru jafuri repetate, relatează cotidianul "Il Giornale". Membrii

Nouă tineri imigranţi, originari din mai multe ţări, au fost identificaţi şi arestaţi de către carabinierii din Milano pentru jafuri repetate, relatează cotidianul "Il Giornale".

Membrii bandei au în jur de 18 ani, unul singur fiind în vârstă de 13 ani. Şeful hoţilor are şi el numai 18 ani şi este de origine egipteană.

Carabinierii cercetau jafurile sesizate în ultimul timp şi au descoperit că acestea erau organizate de o bandă multietnică. Din grupul de adolescenţi faceau parte imigranţi de origine egipteană, marocană şi română.

Activităţile ilegale erau desfăşurate, de regulă, în împrejurimile Pieţei Piemonte din Milano. Adolescenţii au fost prinşi aseară, după ce un tânăr a sesizat forţele de ordine că tocmai fusese înconjurat de mai multe persoane, care i-au furat telefonul mobil şi portofelul.

Un alt bărbat a suferit leziuni în zona capului pentru că a încercat să se împotrivească jafului. Poliţiştii au patrulat în zonă până i-au prins pe hoţi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite