O bandă de hoţi multinaţională, capturată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bandă italo-polono-română a fost prinsă la Forli în acest week-end. Aceasta era compusă din cinci membri, un italian, trei polonezi şi un român (Constantin Ivanosei, 40 de ani). Cei cinci

O bandă italo-polono-română a fost prinsă la Forli în acest week-end. Aceasta era compusă din cinci membri, un italian, trei polonezi şi un român (Constantin Ivanosei, 40 de ani). Cei cinci acţionau în zonele în care existau case nelocuite, utilizate de proprietari doar pentru vacanţe sau scurte perioade ale anului.

Strategia era simplă: intrau în case fără a fi văzuţi apoi le goleau treptat pe durata câtorva zile sau săptămâni de toate bunurile. În tot acest timp, banda utiliza imobilul atacat ca locuinţă personală.

Cercetările carabinierilor au început pe data de 8 noiembrie, în urma unei plângeri depuse de un localnic care a găsit prădată casa moştenită de la părinţii săi decedaţi. Printre altele, din casă lipsea şi un pistol, marca Beretta, deţinut legal de către ex-proprietarul casei. Poliţiştii au reuşit să recupereze cea mai mare parte dintre bunurile furate.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite