VIDEO Vocea unei românce, ascultată de peste 4.700.000 de oameni din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea va avea nevoie şi de voturile românilor pentru a câştiga
Andreea va avea nevoie şi de voturile românilor pentru a câştiga

Vocea româncei Andreea Olariu s-a făcut simţită şi la „Auditel", sistemul italian pentru măsurarea audienţelor TV. Pe 14 septembrie, cu piesa "I surrender" a ridicat audienţa emisiunii „Io Canto" la un share de peste 20%, mai exact 4.733.000 de telespectatori, cel mai bun rezultat pe respectivul palier orar.

Citeşte şi:
Mădălina şi Andreea, româncele care au cucerit Italia

VIDEO Iată copiii care au fugit din România să caute succesul în Italia

Finala este programată pentru sâmbătă, 11 decembrie. Până acum Andreea a câştigat detaşat patru runde ale concursului şi a cântat în duet cu Al Bano. Cunoscutul interpret i-a mulţumit Andreei în limba română la sfârşitul piesei.

Nu are voie să discute cu presa

Dar lucrurile nu stau chiar aşa de bine cum se văd la prima vedere. O sursă din apropierea artistei ne-a dezvăluit câte ceva din culisele concursului, chiar dacă un contract de confidenţialitate cu trustul Mediaset o obligă pe Andreea şi pe familia ei să nu dea declaraţii.

Vezi VIDEO cu Andreea pe scenă

Am aflat astfel că Andreea crede că a fost nedreptăţită de mai multe ori pe durata concursului. Cu lacrimi în ochi le-a mărturisit apropiaţilor că nu i s-au dat tot timpul piese care să o avantajeze. Asta spre deosebire de contracandidata sa directă, italianca Benedetta Caretta, care a avut în repertoriu numai cântece foarte cunoscute şi apreciate de publicul italian.

Andreei îi plac tortellini

Andreea a început să studieze limba italiană în urma selecţiei la emisiune, limbă pe care o consideră frumoasă, însă gramatica îi cam dă bătaie de cap. S-a îndrăgostit de Italia, chiar dacă nu a reuşit să viziteze încă foarte mult, deoarece timpul nu i-a permis. Din ceea ce a văzut, a impresionat-o foarte tare oraşul Veneţia, iar din specialităţile culinare italiene adoră tortellini.

După terminarea concursului din Italia, românca va pleca în S.U.A., onorând astfel invitaţia oficială primită din partea realizatorilor emisiunii „America's Got Talent" de a se prezenta la preselecţia pentru concurs.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite