UPDATE Asistenta lovită la metrou în Italia mai poate fi salvată doar de o minune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românca agresată la metroul din Roma a murit
Românca agresată la metroul din Roma a murit

Medicii spun că sunt puţine posibilităţi să trăiască alte 24 de ore. Astăzi la spital a fost primarul Romei şi a fost anunţată vizita Ambasadorului României, Răzvan Rusu.

UPDATE - Ora 15.13

Starea Maricicăi Hăhăianu se deteriorează cu fiecare oră. Ultimul buletin medical lasă speranţe infime, iar medicii citaţi de "Corriere della Sera" spun că sunt puţine posibilităţi să mai trăiască alte 24 de ore. Astăzi la spital a fost primarul Romei, Gianni Alemanno (coborât direct din avionul de Beijing), însoţit de unul dintre consulii români. Tot pentru astăzi şi-a anunţat vizita la spital şi Ambasadorul României în Italia, Răzvan Rusu.

Citeşte şi:

Familia Maricicăi a refuzat scrisoarea de scuze a italianului

VIDEO Românca lovită la metrou şi-a revenit din comă dar riscă o paralizie parţială

Ora 09.00 - Comă irevesibilă

Starea Maricicăi Hăhăianu s-a înrăutăţit brusc de ieri după-amiază. Rezonanţa magnetică arată o leziune a trunchiului cerebral care îi mai dă puţine şanse să-şi revină. Soţul: "Foarte comode scuzele acum".

Buletinul medical emis ieri seară de către medicii de la spitalul Casilino nu lasă loc de interpretări: „starea pacientei este extrem de gravă". Maricica Hăhăianu îşi revenise marţi din coma famaracologică, dar fără să-i revină cunoştinţa. Ieri, în jurul orei 17.30, femeia a intrat din nou în comă iar medicii cred că este vorba de o comă ireversibilă.

„Rezonanţa magnetică a arătat o creştere a edemului cerebral (acumulare anormală de lichid la nivelul ţesuturilor, n.r.) precum şi o leziune pe o suprafaţă mare a trunchiului cerebral", se arată în buletinul medical. Dincolo de terminii medicali, directorul sanitar al spitalului a declarat ieri seară pentru TG1 că şansele Maricicăi de a-şi reveni sunt minime.

Urmăreşte pe adevarul.it acest caz şi citeşte despre reacţiile provocate în Italia.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite