După trei zile de la eliberare, un român a ajuns din nou în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Godină a fost arestat recent pentru comportament ofensiv la adresa fostei soţii şi eliberat acum trei zile. Ieri însă, românul s-a întors în arest.

Constantin Godină (49 de ani) nu s-a putut obişnui cu ideea că fosta lui soţie i-a făcut denunţ pentru că nu o lăsa în pace, informează tempostretto.it. După ce judecătorul a decis eliberarea din arest sub condiţia de a nu intra în oraşul Messina (sudul Italiei), românul s-a îmbătat şi şi-a continuat apucăturile. S-a deplasat ieri în curtea blocului unde locuieşte fosta soţie şi a început să urle că îi taie gâtul.

Femeia s-a speriat şi a sunat poliţia, astfel că românul a fost din nou arestat. Godină nu s-a liniştit însă şi a început să-I agreseze pe poliţişti. Aceştia s-au als cu numeroase lovituri, iar unul dintre ei cu un deget fracturat. După ce a fost băgat cu forţa în maşină, românul a distrus parţial peretele despărţitor dintre locurile din faţă şi cele din spate ale maşinii, precum şi capota şi ale părţi ale maşinii.

Procesul lui Godină va fi judecat în regim de urgenţă de către Tribunalul din Messina. El este acuzat de ameninţări proferate la adresa fostei soţii, opunere la arest, agresarea unor funcţionari publici precum şi distrugerea de bunuri.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite