Familia Maricicăi a refuzat scrisoarea de scuze a italianului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată textul scrisorii trimise de Alessio Bortone familiei româncei pe care a lovit-o cu pumnul în gură la metrou. Italianul mai lovise de curând un tânăr.

Episcopul orădean Virgil Bercea este alături de familia asistentei Maricica Hăhăianu

Iată textul scrisorii trimise de Alessio Bortone familiei româncei pe care a lovit-o cu pumnul în gură la metrou. Italianul mai lovise de curând un tânăr.

„Cer în mod umil scuze doamnei Hahaianu Maricica pentru gestul violent care a adus-o în această situaţie. Din momentul în care am aflat, în arest, nu am mai putut să dorm. Nu mă interesează ce o să mi se întâmple pentru că o să-mi asum responsabilitatea, ceea ce mă interesează este ca doamna să facă bine. Mă rog în fiecare zi să se însănătoşească şi voi purta cu mine un regret pentru toată viaţa.

Cer scuze întregii familii şi îmi pare rău pentru răul pe care l-am făcut. Le transmit tinerilor să nu folosească violenţa, să nu greşească aşa cum am făcut eu, pentru că în afară de faptul că i-am făcut rău bietei Maricica, mi-am făcut rău mie şi familiei mele.

Vă îmbrăţişez şi sunt alături de voi în durere.”

"Prea comod să ceară scuze acum"

Scrisoarea nu a fost însă acceptată de familia româncei. Prin vocea avocatului, Alessandro Di Giovanni aceştia au spus că ţin cont de faptul că Bortone s-a scuzat, dar că în acest moment scuzele sunt «un gest convenabil».

Între timp a ieşit la iveală şi antecentul italianului în materie de violenţă. Bortone se afla pe un scooter cu un prieten şi au trecut razant pe lângă un alt tânăr aflat pe trecerea de pietoni. Acesta din urmă şi-a exprimat nemulţumirea, iar Bortone a coborât de pe scooter şi l-a lovit. Dosarul se află încă pe rol la Roma. 

În baza acestui dosar procurorii din Roma vor cere revocarea arestului domiciliar.

Citeşte textul original al scrisorii pe adevarul.it

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite