Un adolescent s-a sinucis din dor de prieteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr s-a spânzurat pentru că nu i s-a dat voie să-şi facă majoratul în România. Ar fi împlinit 18 ani marţi, eveniment pe care ţinea nepărat să şi-l petreacă cu prietenii din

Un tânăr s-a spânzurat pentru că nu i s-a dat voie să-şi facă majoratul în România. Ar fi împlinit 18 ani marţi, eveniment pe care ţinea nepărat să şi-l petreacă cu prietenii din România. Mama lui însă, nu a fost de acord, se temea că nu o să se mai întoarcă din România. Tristul eveniment s-a petrecut în acest weekend nu departe de Ivrea (la 50 de kilometri nord de Torino).

Temerile mamei se bazau pe faptul că tânărul nu reuşise să se integreze în Italia. Deşi se ajunsese în Italia în septembrie anul trecut, tinerii din localitatea unde locuia nu îl cunoşteau şi nu au putut spune nimic despre el. Tânărul a venit în Italia după moartea bunicii din partea mamei, cu care locuia în România. Începuse să muncească în costrucţii, pe şantierul unui întreprizător din zonă.

Mama a fost cea care l-a găsit spânzuzat şi acum repetă în lacrimi: "Tot ce am făcut a fost spre binele lui". Ea locuieşte acum cu un italian, care este şi fostul primar al localităţii în care s-a întâmplat tragedia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite