FOTO Adelina şi Cristian Chivu şi-au botezat a doua fiică la Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Chivu şi-a creştinat cea de-a doua fiică, pe Anastasia. Slujba a fost oficiată de părintele Traian Valtman la Biserica Ortodoxă din Milano, iar naşi au fost Emanuela şi Victor Becali.

Eveniment de excepţie în familia fotbalistului Cristian Chivu. În urmă cu puţine ore au botezat-o pe micuţa Natalia, cea de-a doua fiică a cuplului. Eveniment marcat în mod "tradiţional de un alt cuplu celebru, Emanuela şi Victor Becali. Cei doi le-au fost naşi la căsătorie, sunt naşii de botez ai primei fiice, Natalia, şi acum au devenit şi naşii Ananstasiei.

Printre cei care au participat la eveniment s-au mai numărat Raluca Lăzăruţ, cea mai bună prietenă a Adelinei, însoţită de iubitul ei, Tiberiu, Diana, sora lui Cristi, alături de partenerul ei, liderul sindical Dumitru Costin, Marius Kalmar, mama lui Chivu, dar şi realizatorul TV Dan Capatos, care nu a participat la ziua de naştere a asistentei sale, Bianca Drăguşanu, pentru a fi aproape de familia Chivu, informează "Click".

Vezi GALERIE FOTO pe adevarul.it

Micuţa Anastasia are 4 luni şi a fost botezată de părintele Traian Valtman în biserica parohiei „Pogorârea Sfâtului Duh" din Milano.

Anastasia a fost cuminte la începutul slujbei, dar apoi a început să plângă, lucru care n-a deranjat-o pe sora sa, Natalia, care n-a stat o clipă în biserică, alergând în toate direcţiile. S-a linişt abia când şi-a găsit o parteneră de joacă.

Niciunul dintre coechipierii lui Chivu n-a fost prezent la eveniment.

image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite