Zi neagră pentru muncitorii români din Italia: 3 victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi muncitori români au fost grav răniţi în urma prăbuşirii unei macarale într-un şantier din centrul Italiei, localitatea Roccaraso. Mai mulţi muncitori lucrau la renovărea unui hotel iar

Doi muncitori români au fost grav răniţi în urma prăbuşirii unei macarale într-un şantier din centrul Italiei, localitatea Roccaraso. Mai mulţi muncitori lucrau la renovărea unui hotel iar macaraua s-a răsturnat, lovindu-i în cădere pe cei doi români.

Căderea le-a fost atenuată parţial de doi copaci aflaţi în apropiere însă impactul ulterior cu solul le-a provocat multiple leziuni interne. Înălţimea de la care aceştia au căzut era de 15 metri. Ambii au fost transportaţi de urgenţă cu elicopterul la spitalul, unul dintre ei, Lupu Cătălin – 27 de ani, rezident la Pratola Peligna, fiind în stare foarte gravă.

 
Gheorghe Trăina, 37 de ani, angajat al fabricii Replast Corrugano Srl din Remanzacco (Udine), riscă să îşi piardă braţul în urma accidentului de muncă suferit. Mâna stângă a muncitorului român a rămas blocată între două roţi ale unei benzi transportatoare. În momentul de faţă Trăina se află la spitalul din Udine, în condiţii grave. Carabinerii anchetează cazul.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite