Willian Brînză: "Traian Băsescu şi PD-L rămân în continuare giranţi ai reformelor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împreună cu românii mei din străinătate încercăm să definitivăm proiectul de repatriere a creierelor din România, a declarat preşedintelui PD-L Diaspora, William Brînza, intr-un interviu acordat ziare.com.

William Brînza considera ca impreuna cu romanii din strainatate poate sa definitiveze proiectul de repatriere a creierelor in Romania. Deputatul a acordat recent un interviu pentru ziare.com în care a vorbit şi despre Diaspora.

Ce anume v-a determinat sa candidati pentru o functie de conducere in partid?

Am experienta politica necesara care imi permite sa trec la un nivel superior in partid la alegerile care vor urma. Sunt un politician tanar, cu o mentalitate politica europeana pro-dreapta. Am o capacitate electorala dovedita, deoarece impreuna cu echipa mea, careia ii multumesc pe aceasta cale, am castigat tot ce se putea: alegerile parlamentare, europene si prezidentiale, cu un scor care nu poate fi comentat.

Citeşte interviul integral AICI

Cu un potential de peste 4 milioane de votanti, romanii din diaspora trebuie sa aiba un reprezentant nu doar in Parlament, ci si in partid.

Dezideratul exprimat de dumnevoastra pentru partid era unitatea. Dupa CNC-ul de saptamana trecuta, din afara se vede mai degraba o fractura. Cum stau cu adevarat lucrurile in interiorul PD-L?

Nu exista nicio dovada clara ca ne indreptam spre o rupere a partidului. Nu impartasesc niciun fel de opinie vizavi de dezbinare. In acelasi timp, insa, nu am ascuns si nu ascund ca exista opinii divergente, democratice, care este normal sa fie exprimate in interiorul partidului. Eu imi mentin opinia de unitate, singura sansa a PD-L de a castiga alegerile in 2012 si 2014.

Citeşte pe adevarul.it ce trebuie să facă PD-L că să recâştige procentele pierdute, în opinia preşedintelui PD-L Diaspora, William Brînză

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite