Violatorul de la Caffarella rămâne în închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul de Reexaminare din Roma a respins ieri recursul avocatului lui Gavrilă Oltean, privind eliberarea românului acuzat că a violat o adolescentă italiancă în parcul Caffarella de la periferia capitalei italiene.

Gavrilă Oltean (38 ani) se află în arestul închisorii Regina Coeli din Roma încă din luna martie a acestui an. El este acuzat, împreună cu un alt conaţional, Ionuţ Jean Alexandru (18 ani) că a violat o adolescentă italiancă de 14 ani, pe data de 14 februarie, anul acesta, în parcul Caffarella de la periferia Romei.

Oltean mai este acuzat şi de un alt viol care a avut loc vara trecută, în parcul Pigneto din Roma. Carlo Scepi, avocatul românului, a cerut ieri Tribunalului de Reexaminare să îl elibereze pe Gavrilă Oltean.

Scepi a invocat faptul că victima nu l-a recunoscut pe român ca fiind agresorul din noaptea de 14 aprilie. De asemenea, apărătorul lui Gavrilă Oltean consideră că probele de ADN nu sunt suficiente pentru a-l acuza pe român de viol.

Cu toate acestea, Tribunalul de Reexaminare din Roma a respins recursul avocatului românului, iar Oltean va rămâne în arestul închisorii Regina Coeli până la data începerii procesului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite