Violatorii plătesc “daune morale” primăriei din Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul din Milano l-a condamnat zilele trecute pe românul Marius Tudorel Dimache (27 ani) la opt ani şi opt luni de închisoare, Românul a fost găsit vinovat de viol. Infracţiunea a avut loc

Tribunalul din Milano l-a condamnat zilele trecute pe românul Marius Tudorel Dimache (27 ani) la opt ani şi opt luni de închisoare, Românul a fost găsit vinovat de viol. Infracţiunea a avut loc în luna mai a acestui an, la Milano.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea românul a fost condamnat şi la plata a 60.000 de euro despăgubiri, dintre care 40.000 pentru victimă şi 20.000 pentru Primăria din Milano.

Primăria s-a constituit în parte civilă la proces, alături de victimă, o tânără italiancă de 19 ani. Primăria din Milano a fost prima structură administrativă din Italia care s-a implicat direct într-un proces de viol.

Până acum, a mai câştigat 10.000 de euro într-un alt proces intentat unui italian care a violat o imigrantă marocană. Administraţia milaneză a susţinut în timpul procesului că aceste violuri aduc “daune morale şi de patrimoniu” oraşului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite