Violatorii români sunt pedepsiţi, cei italieni premiaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violatorii români sunt pedepsiţi, cei italieni premiaţi!
Violatorii români sunt pedepsiţi, cei italieni premiaţi!

Opt minori italieni din localitatea Montalto di Castro au violat o adolescentă de aceeaşi vârstă cu ei. Primarul a acordat fiecăruia câte 5.000 de euro.

CITEŞTE ŞI:

O minoră, în vârstă de 15 ani, din localitatea Montalto di Castro (la circa 100 de kilometri de Roma) a fost violată cu bestialitate de un grup de adolescenţi italieni, informează cotidianul ”Il Legno Storto”.

În apărarea violatorilor a sărit primarul localităţii, unchiul unuia dintre agresori, care a afirmat, citat de cotidianul sus menţionat, că ”Acei băieţi pe nedrept acuzaţi sunt nişte persoane exemplare. Prin părţile noastre, singurele animale sunt imigranţii români. Ei au violul în sânge”.

În ceea ce priveşte victima, primarul Salvatore Carai susţine că ”acea fată era un soi rău, pentru că ea i-a atras pe băieţi în păduricea de la marginea localităţii şi apoi i-a acuzat de viol”. Între timp, Tribunalul de Minori din Roma a suspendat urmărirea penală până în anul 2012, dată fiind vârsta presupuşilor violatori.

Primarul, ”coerent cu propriile idei”, a acordat fiecăruia dintre cei opt agresori câte 5.000 de euro, pentru reintegrarea în societate şi ”pentru a permite familiilor să angajeze cei mai buni avocaţi”, în opinia autorului articolului din ”Il Legno Storto”.

Citiţi care este situaţia victimei şi cum a justificat aceasta reacţia justiţiei pe Adevarul.it

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite