Update: doi români şi un italian au fost arestaţi pentru viol în Latina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianul se numeşte Alessandro Liuzzi (35 de ani) şi este patronul unei firme de construcţii. El se afla în arest la domiciliu. A fost condamnat pentru jaf şi leziuni. Numele românilor, doi tineri de 21 şi 31 de ani, nu au fost făcute publice de către investigatori. Ei lucrau pentru Liuzzi.

Toţi trei au fost arestaţi de carabinierii din Latina (60 kilometri de Roma) în această dimineaţă. Ei sunt acuzaţi că au violat o tânără de origine bulgară.

Carabinierii au primit un telefon miercuri seara în jurul orei 18 de la o tânără de 21 de ani care le-a spus că a fost sechestrată, lovită, violată şi jefuită. În plus, a fost dezbrăcată de haine şi lăsată în câmp, în apropiere de Pontina (Latina).

Fata a fost dusă la spital, iar medicii au constatat agresiunea la care a fost supusă. Ea a recunoscut că se prostituează şi s-a urcat de bună voie în utilitara italianului care i-a propus un raport sexual contra cost.

După ce a fost dusă într-o zonă izolată, italianului i s-au alăturat românii, angajaţii săi. Aici a fost violată şi bătută în mod repetat de către cei trei bărbaţi.

Datorită detaliilor amănunţite date de către femeie şi depoziţiilor a doi martori, carabinierii au individuat agresorii şi i-au arestat chiar a doua zi dimineaţă.
Liuzzi se afla la domiciliul său, iar românii au fost găsiţi într-o casă abandonată. Unul dintre ei s-a ascuns în pod, iar celălalt în horn. Toţi trei au fost arestaţi şi duşi în închisoarea Latina.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite