Un pensionar italian l-a luat la palme pe un altul pentru că „i-a furat” îngrijitoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Episod inedit în Sicilia; un bătrân de 76 de ani şi-a pălmuit o cunoştinţă de 89 de ani pentru că a îndrăznit să angajeze o româncă. Tânăra lucra iniţial pentru el.

Carabinierii din Vittoria (sudul Siciliei) au fost solicitaţi să facă pace între doi bătrâni  care se ceartă de la o româncă. Mai exact, celui de 78 de ani, care a avut-o iniţial angajată pe tânără pe post de îngrijitoare, nu i-a căzut de loc bine că „a fost părăsit” de aceasta. Mai ales că-l cunoştea pe noul angajator, în vârstă de 89 de ani informează radiortm.it

A decis să rezolve „afrontul” printr-o vizită la noul loc de muncă al tinerei. Aici i-a aplicat câteva perechi de palme noului patron, pentru ca mai apoi să se depărteze cu paşi grăbiţi. Urmele palmelor erau încă proaspete la sosirea carabinierilor, astfel că bătrânul a fost invitat să-şi scoată certificat medical, pentru eventualitatea în care va depune plângere.

La câteva minute după acest episod, militarii l-au vizitat acasă pe agresor şi i-au pus în vedere să nu mai recurgă pe viitor la asemenea gesturi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite