Român ucis în Italia. Principalii supecţi sunt albanezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aron Cătălin, în vîrstă de 25 de ani, a decedat în ciuda eforturilor medicilor
Aron Cătălin, în vîrstă de 25 de ani, a decedat în ciuda eforturilor medicilor

Aron Cătălin (25 de ani) a fost înjunghiat mortal la ieşirea dintr-un local. Înainte să-şi piardă conştiinţa a spus că a fost atacat de albanezi înarmaţi.

Un tânăr conaţional, Aron Cătălin (25 de ani) a fost omorât azi-noapte în parcarea din spatele restaurantului „Il Trocadero” din Olmo (Arezzo, 70 kilometri sud de Florenţa), informează arezzonotizie.it . Scena a avut loc în jurul orei 23.00, la capătul unui scandal izbucnit într-un local din apropiere.

Citiţi şi:

Italia: Un român de 23 de ani a murit zdrobit de un tractor, la locul de muncă

Un sfert de oră mai târziu, un alt român, D. N. (28 de ani) a fost înjunghiat în apropiere de casa lui, în Via Tanaro din Arezzo. Românul a fost transportat la Spitalul San Donato din Abruzzo unde a fost operat de urgenţă. Starea lui este gravă, dar medicii spun că este în afara oricărui pericol.

Poliţistii presupun că între cele două evenimente există o legătură şi au deschis o anchetă. În cursul nopţii au fost audiate mai multe persoane.

Primele ipoteze


Primele reconstituri relatate pe pagina electronică a cotidianului "La Nazione" dau impresia unei răfuieli între bande. Românii au fost urmăriţi de un grup de trei-patru persoane, înarmate cu bâte.

În cazul agresiunii care a dus la moartea lui Aron, banda a spart întâi geamurile unui Audi Quattro cu numere româneşti. Apoi l-au urmărit pe român până într-un gang unde l-au bătut şi l-au înjunchiat.

La sosirea ajutoarelor românul încă nu-şi pierduse conştiinţa şi a spus: "Ajutor, m-au înjunghiat Aveţi grijă, sunt albanezi şi au pistoale". A fost transportat la spital, dar a murit la puţin timp după.

Poliţia nu a dat încă amănunte, dar se pare că în cursul zilei de astăzi a interogat mai multe persoane.

Citiţi aici despre alte incidente în care au fost implicaţi românii din Italia

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite