Trafic internaţional cu cecuri garantate între Italia şi România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colaborarea dintre Fiamme Gialle (garda financiară italiană), Serviciile Secrete americane şi autorităţile române şi sârbe a dus la arestarea a trei infractori responsabili cu traficul

Colaborarea dintre Fiamme Gialle (garda financiară italiană), Serviciile Secrete americane şi autorităţile române şi sârbe a dus la arestarea a trei infractori responsabili cu traficul internaţional de cecuri garantate americane între Italia, România şi mai multe ţări din Balcani, relatează Adnkronos.

La sfârşitul lunii februarie autorităţile au depistat şi au confiscat în Italia şi în străinătate circa 26.000 de cecuri bancare contrafăcute, fiecare în valoare de 2.000 de dolari americani. Cecurile au fost emise de Banca Americii, având o valoare totală de 52 de milioane de dolari.

La Bucureşti au fost confiscate 25.000 de titluri, cu o valoare de 50 de milioane de dolari şi au fost reţinuţi doi suspecţi. De asemenea autorităţile sârbe au arestat un urmărit internaţional periculos, implicat în organizaţii criminale, care făcea parte din reţeaua de traficanţi de cecuri.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite