Torino: un italian se răzbună pe un român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un italian în vârstă de 29 de ani a tras cu puşca în maşina unui român, relatează ziarul "La Stampa". Italo Mussino din Torino a tras cu puşca în automobilul situat în faţa unui

Un italian în vârstă de 29 de ani a tras cu puşca în maşina unui român, relatează ziarul "La Stampa".

Italo Mussino din Torino a tras cu puşca în automobilul situat în faţa unui hotelului în care dormea românul. Motivul se pare a fi o dispută pe care a avut-o cu cetăţeanul român în urmă cu şase ani.

Românul, un zidar de 24 de ani, a anunţat poliţia după ce a observat găurile de la gloanţe în maşina sa.

În urma anchetei, reprezentanţii forţelor de ordine au identificat maşina lui Lucco Castello, vărul lui Italo Mussino pe care l-a condus până la hotelul în care locuia românul.

Cei doi italieni au ieşit în noaptea incidentului la un restaurant şi, ulterior, s-au dus într-un bar. Acolo s-au întâlnit cu mai multe persoane, iscându-se o ceartă între iubita lui de origine română şi o altă femeie. Această ceartă se pare că l-a înfuriat pe Italo Mussino şi l-a determinat să comită delictul.

Italianul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor. Mussino a povestit că în 2001 l-a lovit pe cetăţenul român cu maşina, în timp ce acesta era pe bicicleta şi că, de atunci, "românul îl sfidează cu fiecare ocazie". Aceasta a fost justificarea italianului.

Italo Mussino a fost arestat de forţele de ordine. A ajuns în închisoare şi vărul său, Vincenzo Lucco Castello de 36 de ani, pentru complicitate deoarece l-a condus pe Mussino până în faţa hotelului în care dormea românul.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite