Torino: Ţigani înjunghiaţi şi tăiaţi cu drujba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută, la Torino, în strada Arrivore, a avut loc o scenă desprinsă parcă dintr-un film de groază. Patru ţigani, a căror origine nu este cunoscută încă, au fost agresaţi cu brutalitate de două persoane.

Surse din interiorul poliţiei au confirmat doar etnia agresaţilor, fără a dezvălui nimic despre agresori. Cei doi atacatori, înarmaţi cu o drujbă şi un cuţit, l-au înjunghiat mortal pe unul dintre ţigani. Au scăpat cu viaţă, dar cu răni foarte grave doi ţigani, un bărbat şi o femeie, transportaţi de urgenţă la spitalul Maria Vittoria. Cercetările poliţiei sunt în curs.

Update ora 14.30

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 23.30 (ora Italiei) iar poliţia a confirmat identitatea victimelor care se află acum internate în spital. Este vorba de Dragostina Elena (23 ani) şi Margoi Alexandru (29 ani), utimul aflându-se în stare gravă. În urma agresiunii, un alt ţigan român şi-a pierdut viaţa, dar încă nu a fost încă identificat. Ofiţerul de presă al poliţiei torineze, Dott. Mollino, a confirmat că în altercaţie a mai fost implicat un alt ţigan care a fugit. Nu există deocamdată martori, dar poliţiştii bănuiesc că şi cei doi agresori erau de naţionalitate română, chiar dacă nu au putut preciza etnia. Primul ajutor perntru cei doi ţigani răniţi a venit din partea unor italieni care treceau cu maşina prin zonă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite