Torino: Primăria a lansat serviciul web "Ştiri în limba română"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştirile video web reprezintă un nou serviciu al primăriei Torino, ataşat portalului în limba română lansat acum trei ani. Ştirile sunt realizate şi prezentate de Viorica Nechifor, ea fiind

Ştirile video web reprezintă un nou serviciu al primăriei Torino, ataşat portalului în limba română lansat acum trei ani. Ştirile sunt realizate şi prezentate de Viorica Nechifor, ea fiind şi cea care se ocupă de secţiunea de informaţii în limba română a portalului.

Datorită faptului că dintre toate portalurile în limbi străine, cel în limba română are cele mai multe accesări din partea utilizatorilor, buletinul românesc web este primul lansat, după cel italian.

"Portalul în limba română a pus până acum la dispoziţie şi interviuri audio sau video care puteau fi descărcate pe iPod sau MP3. Aceste formate multimedia au avut mare priză la public, de aceea am căutat o formulă care să satisfacă şi mai mult exigenţele lor", spune jurnalista Viorica Nechifor.

"De asemenea, cine nu are timp, îşi poate descărca fişierul audio şi îl poate asculta unde doreşte: în tramvai sau în timp ce munceşte". Primele ediţii pilot au fost publicate la începutul lunii august, urmând ca din septembrie să fie prezentat de două ori pe săptămână.

Serviciul a fost inclus şi pe canalul YouTorino, din site-ul Youtube, alături de Torino Web News în limba italiană.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite