Torino: Cafeneaua literară, o întâlnire românească săptămânală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Cafeneaua literară din Via Carena, din Torino, manifestarea "Dialogul intercultural româno-italian" este în centrul atentiei tuturor. Persoanele invitate în această seară, de la ora

La Cafeneaua literară din Via Carena, din Torino, manifestarea "Dialogul intercultural româno-italian" este în centrul atentiei tuturor. Persoanele invitate în această seară, de la ora 21.00, să dezbată tema, sunt: Ioana Groşaru, vicepreşedinta Asociaţiei italienilor rezidenţi în România şi consilierul regional Giampiero Leo.

Din partea asociaţiei Poesia Attiva vor fi prezenţi preşedintele acestuia, Giuseppe Puppo, şi doi dintre membri, poeţii Manlio Bichiri şi Mario Chiari.

Întâlnirile "Cafenelei literare" au devenit o obişnuinţă şi sunt organizate de câteva luni în fiecare săptămână. Pasionaţi de literatură şi artă, români şi italieni, se strâng să vorbească despre marile personaje ale culturii româneşti şi operele lor.

"Am format un grup de oameni interesaţi de cultură în general care vor să discute între ei pe diverse teme.Vorbim de obicei despre o personalitate de cultură care este aniversată în această perioadă", spune Petre Cristea, preşedintele asociaţiei Flacăra, organizatorul serii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite