Ţiganul sârb luat drept român iese din puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bruno Radosavjevic (26 ani) de origine croată şi declarat roman de către presa italiană a ieşit din puşcărie în aceeaşi zi în care una dintre victimele lui a ieşit din spital. El a fost

Bruno Radosavjevic (26 ani) de origine croată şi declarat roman de către presa italiană a ieşit din puşcărie în aceeaşi zi în care una dintre victimele lui a ieşit din spital. El a fost arestat în urma accidentului pe care l-a provocat în 5 noiembrie 2008 la Ostia ( 30 km de Roma). După 20 de zile de închisoare, Tribunalul din Roma a hotărât că poate să aştepte procesul în arest la domiciliul din tabără.

Printre cele 13 victime se aflau şi 3 românce internate în stare gravă. Şoferul, aflat sub influenţa acoolului şi a substanţelor stupefiante, a intrat cu BMW-ul său într-un grup de oameni dintr-o staţie de autobuz la 7:40 dimineaţa. Radosavjevic, născut la Torino şi de origine croată, este rezident în tabăra ilegală Dragona, lângă Roma.

Autorităţile locale şi opinia pubică s-au arătat indignate de decizia judecătorilor, având în vedere că mai multe victime puteau să-ţi piardă viaţa. “Este un exemplu negativ pentru că nu se pot face astfel de concesii cu cine a demostrat dispreţ faţă de viaţa unor oameni. Decizia ar trebui revizuită”, a spus primarul Romei, Gianni Alemanno.

Printre cele 13 victime se aflau şi trei românce care au fost internate în stare gravă, la spital. Lucica Ulea (46 ani) din Piatra Neamţ a fost externată miercuri după 20 de zile de spitalizare. Cu probleme la ficat şi picior, Lucica a primit alte 20 de zile de repaus total pentru refacere şi controale periodice. “Am fost norocoşi”, ne-a spus soţul Lucicăi, bucuros pentru întoarcerea femeii acasă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite