Tânăr român bătut de cinci italieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr român, în vârstă de 19 ani, pe nume Viorel Ioniţă, a fost bătut şi agresat de către un grup de cinci italieni, la Canicatti, în Sicilia. Se pare că tânărul ar fi avut o

Un tânăr român, în vârstă de 19 ani, pe nume Viorel Ioniţă, a fost bătut şi agresat de către un grup de cinci italieni, la Canicatti, în Sicilia. Se pare că tânărul ar fi avut o discuţie încinsă cu italienii, în urma căreia a fost bătut cu sălbăticie. Potrivit anchetatorilor, în momentul agresiunii, românul era însoţit de două fete, tot de origine română.

La sosirea ambulanţei şi a poliţiştilor, el era încă în stare conştientă, dar nu a putut să le furnizeze oamenilor legii detalii despre agresori. În prezent, românul se află internat în stare gravă la spitalul din localitate, cu multiple fracturi şi leziuni la nivelul craniului şi al feţei.

Poliţiştii cercetează în continuare cazul şi nu exclud ipoteza unei agresiuni survenite pe fond rasist, mai ales în condiţiile în care în zonă trăieşte o comunitate românească care numără peste 4000 de membrii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite