Tabere pentru copiii români la Torino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii din Torino care lucrează şi nu au cu cine lăsa copiii în timpul zilei au de ales între mai multe solutii menite să le ocupe timpul liber. La aceste programe pot participa copii din

Românii din Torino care lucrează şi nu au cu cine lăsa copiii în timpul zilei au de ales între mai multe solutii menite să le ocupe timpul liber. La aceste programe pot participa copii din şcolile elementare şi medii.

Unul dintre aceste programe, "Estate ragazzi 2008", este în curs de desfăşurare şi va continua până în data de 25 iulie. Programul copiilor începe de la ora 8.00 de dimineaţă şi durează până la ora 18.00. Preţul este destul de accesibil, 10 euro pe săptămână, şi include asigurarea medicală şi prânzul la pachet pentru excursii. Printre activităţile pe care le pot face copiii sunt desenul, sport, laboratoare de teatru, ceramică şi canto. Sunt prevăzute şi excursii externe.

La Centrul de vară MagoMerlino, costul pe săptămână pentru un copil este de 58 de euro, iar distracţia este garantată.

Un alt loc de agrement pentru copiii în vacanţă este cel din parcul Valentino, unde pot fi lăsaţi în grija educatorilor de la ora 10.00 până la ora 19.00, iar centrul va fi deschis până la data de 1 august.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite