Suspendat de cablul macaralei, la 30 de metri înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghiţă Brânzilă, 34 de ani, lucrează într-un şantier comunal, pe acoperişul unei clădiri în Corso Lombardia, în Torino. Sâmbătă dimineaţă, din cauze încă necunoscute,

Gheorghiţă Brânzilă, 34 de ani, lucrează într-un şantier comunal, pe acoperişul unei clădiri în Corso Lombardia, în Torino. Sâmbătă dimineaţă, din cauze încă necunoscute, cablul de oţel al unei macarale l-a "agăţat" pe bărbat de picioare. Astfel, Gheorghiţă s-a trezit urcat la o înălţime de 30 de metri, cu capul în jos, agăţat de un picior. A fost nevoie de o jumătate de oră până când pompierii au reuşit să îl elibereze.

Unul dintre pompieri s-a urcat pe macara, de unde a coborât cu coarda pentru a ajunge la muncitor. Pe acoperişul clădirii, ceilalţi pompieri au pregătit o saltea gonflabilă, pentru a atenua o eventuală cădere. Românul a fost transportat la spital în stare de şoc. El a suferit răni uşoare la picior, vindecabile în cinci zile.

Imediat, au ajuns la faţa locului şi repreyentanţii Spresal, biroul sanitar care se ocupă de siguranţa la locul de muncă, pentru a verifica dacă şantierul respectă normele de securitate a muncitorilor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite