Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ileana Baboi (foto) a dat în judecată ziarul „Il Messaggero” pentru calomnie după ce a fost acuzată că a denaturat traducerile din cazul Mailat. Ziarul „Il Messaggero” a susţinut că ar exista o legătură între cazul violului de la Caffarella şi cazul Mailat. Autorul articolului a mai afirmat că traducătoarea ar fi urmărită penal pentru aceste traduceri.

FILM

Două românce în „Sângele Învinşilor“

Începând din data de 8 mai, în cinematografele din Peninsulă rulează filmul „Sângele Învinşilor“ (Il sangue dei vinti), care are în distribuţie două actriţe române: Ana Caterina Morariu şi Alina Nedelea.

Pelicula prezintă povestea unei familii de italieni, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

EVENIMENT

Carte Românească la Târgul de la Torino

În perioada 14 mai – 18 mai, la Lingotto Fiere din Torino se va desfăşura cea de-a XXII-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte, eveniment la care va participa şi ţara noastră.

Evenimentul este unul considerat de importanţă majoră la nivel european iar România va fi reprezentată de 11 edituri.

DECIZIE

„Geniul“ a fost eliberat

Românul care s-a aflat de mai multe ori în atenţia presei italiene pentru piraterie informatică, Gabriel-Bogdan Ionescu (21 de ani), a fost eliberat condiţionat din arestul penitenciarului din Como (nordul Italiei).

El a fost supranumit „geniul informaticii” şi a fost condamnat la trei ani şi o lună de detenţie, pentru piratere informatică.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite