Sport pentru toleranţă şi integrare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua etapă a crosului Vivicita se va desfăşura la Bucureşti, mâine. Este continuarea cursei desfăşurată la Roma cu două săptămâni în urmă şi este dedicată prieteniei şi

A doua etapă a crosului Vivicita se va desfăşura la Bucureşti, mâine. Este continuarea cursei desfăşurată la Roma cu două săptămâni în urmă şi este dedicată prieteniei şi convieţuirii civilizate dintre poporul italian şi cel român. Cursa se va desfăşura sub sloganul "Sport pentru toleranţă şi integrare", scris pe un banner bilingv care a fost prezent şi la startul cursei similare din capitala italiană.

Parcursul va fi de 12 kilometri, având un traseu circular, cu startul în Piaţa Charles De Gaulle. Urmează apoi în traseu Arcul de Triumf, Soşeaua Kiseleff , Piaţa Victoriei , Bulevardul Aviatorilor, pentru a se reveni în Piaţa Charles De Gaulle. La cursă vor participa şi atleţi italieni, printre care olimpicul Daniele Masala. Din partea României şi-au anunţat prezenţa diverse echipe şcolare, sportivi amatori, dar şi atleţi profesionişti.

Cursa Vivicita este organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului, împreună cu UISP (Uniunea Italiană de Sport pentru Toţi), Open Society Institute, European Roma Grassroots Organisation, secondate de ambasadele celor două ţări.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite