Şocant! Un român, înjunghiat de zece ori în plină stradă, cu o macetă, în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un român, înjunghiat de zece ori în plină stradă, cu o macetă, în Italia
Un român, înjunghiat de zece ori în plină stradă, cu o macetă, în Italia

După ce l-a omorât, agresorul i-a retezat şi o mână tânărului român, plecând apoi de la faţa locului. La scenă au asisitat zeci de persoane îngrozite.

UPDATE 17.26 Poliţia italiană a identificat principalul suspect în cazul românului ucis la Torino cu zece lovituri de cuţit, din primele cercetări rezultând că este vorba de un conaţional, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), Marius Militaru.

"În urma verificării mai multor suspecţi prin intermediul Centrului Internaţional de Cooperare Poliţienească al IGPR a fost deja identificat un suspect, care este român", a declarat Marius Militaru, transmite Mediafax.

El a precizat că Via Chivasso, locul unde a avut loc crima, este într-o zonă rău famată din Torino, unde locuiesc în special imigranţi marocani şi români

Un tânăr român, în vârstă de 22 de ani, a fost ucis în Torino, în plină stradă, sub privirile îngrozite ale locatarilor din zonă, care au privit întreaga scenă de la balcoane. Românului i-a fost retează mâna, după ce a fost înjunghiat, mai întâi, de zece ori, cu o sabie, scrie presa italiană.

Criminalul nu s-a oprit aici. După ce l-a înjunghiat de zece ori pe român, acesta i-a retezat mâna cu maceta, după care a plecat calm, însoţit de două femei.

Click pe adevarul.it pentru a citi amănunte legate de identitatea victimei



Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite