Sfârşit negru de săptămână pentru românii din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul trecut mai mulţi români şi-au pierdut viaţa în tragice accidente rutiere. Cauzele principale sunt neatenţia la volan şi viteza excesivă. Coşeraru Gabriel (46 ani),

Weekendul trecut mai mulţi români şi-au pierdut viaţa în tragice accidente rutiere. Cauzele principale sunt neatenţia la volan şi viteza excesivă.

Coşeraru Gabriel (46 ani), din Bacău, şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut pe autostrada Milano-Torino. Acesta lucra ca şofer la o firmă din Lombardia. Vineri, 29 august, tirul pe care îl conducea a avut o defecţiune. Bărbatul a oprit maşina pe banda de urgenţă, în spatele altui autovehicul care staţiona. În timp ce încerca să remedieze problema, tirul lui Coşeraru a fost lovit în plin de un alt tir care circula cu mare viteză. Omul a fost practic strivit între cele două camioane.

Tragedia s-a abătut şi asupra unei familii de craioveni care locuiau în Corigliano (Calabria). Sâmbătă, 30 august, soţii Armeancă Claudiu (31 ani) şi Armeancă Eleonora (29 ani), precum şi fetiţele lor Alessia Elena (3 ani) şi Amira Cosmina (o lună) au fost victimele unui grav accident rutier.

Maşina condusă de Claudiu a fost lovită puternic în partea laterală dreapta din cauza vitezei şi a neacordării priorităţii de către român. Tânărul este în stare gravă, inconştient, cu multiple fracturi, soţia sa are şi ea bazinul fracturat, doar bebeluşul de o lună a scăpat cu răni superficiale.

Din nefericire, familia trăieşte drama cumplită de a-şi fi pierdut fetiţa de trei ani, care a murit pe loc, în momentul impactului violent cu cealalată maşină. O rudă a familiei Armeancă a mărturisit că tatălui nici măcar nu i-a fost comunicat faptul că Alessia şi-a pierdut viaţa, iar mama este şi ea în stare gravă. Din această cauză familia nu poate lua nicio decizie în privinţa înmormântării copilului.

Viaţa unei adolescente a fost curmată la doar 19 ani tot într-un accident rutier ce a avut loc ieri în zona Comacchio - Ferrara (pe coasta Adriaticii). Lucău Mihaela Georgiana (19 ani) din Câmpulung Moldovenesc a murit după ce maşina condusă de prietenul ei, Babonia Relu, a intrat într-un copac, în urma ciocnirii cu un scuter. În maşină se mai afla fratele şoferului, Stelian Babonia.

Cei doi sunt în afara oricărui pericol. Familia fetei din ţară este devastată, cu atât mai mult cu cât aceasta era singură în Italia. Tânăra venise în Peninsulă pentru a-şi ajuta mama, care trăieşte la limita subzistenţei în România.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite