Senatorul Giulio Andreotti, despre multiculturalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia Europeană Drăgan sărbătoreşte în 6 mai, 40 de ani de la înfiinţare. Evenimentul va fi celebrat în sala proprie de conferinţe din Piaţa Veneţia de la Roma. Jurnalişti,

Fundaţia Europeană Drăgan sărbătoreşte în 6 mai, 40 de ani de la înfiinţare. Evenimentul va fi celebrat în sala proprie de conferinţe din Piaţa Veneţia de la Roma. Jurnalişti, profesori universitari şi oameni de ştiinţă vor vorbi despre contribuţia fundaţiei la multiculturalitate. Invitatul de onoare, senatorul italian Giulio Andreotti, va aborda tema Uniunii Europene plecând de la valorile de bază ale constiuirii, deteriorate în ultimul timp de către interesele politice.

Fundaţia Europeană Drăgan, a fost înfiinţată de către omul de afaceri Iosif Constantin Drăgan. Cu o "viziune europeană" încă din 1967, Drăgan a promovat "valorile civilizaţiei româneşti". Magnatul român, născut la Lugoj, a fondat Universitatea Europeană Drăgan în oraşul natal şi un trust media alcătuit din posturi TV, de radio şi ziare în zona Banatului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite